Luis Sobreroca

Partner Spanje

Luis heeft meer dan 20 jaar ervaring opgedaan bij verschillende private label producenten. Hij werkte voor toonaangevende fabrikanten in de Food, Household Cleaning en Personal Care industrie. In senior management posities deed hij brede ervaring op in marketing, sales, product ontwikkeling en marktbewerking.

Hij startte als Key Account Manager voor export klanten bij Borges en groeide door tot Export en Private Label Manager van de notendivisie. Daarna vervolgde hij zijn loopbaan bij McBride als Commercieel en Marketing Directeur voor de Iberische markt met als doel de positie van McBride uit te bouwen tot een excellente Private Label leverancier. Tenslotte werkte hij als Export, Private Label en B2B Directeur voor Panrico, waar bij eindverantwoordelijkheid droeg voor alle internationale activiteiten en private label contracten in binnen en buitenland.

In 2012 startte Luis zijn eigen consultancy teneinde kennis te delen met fabrikanten in Spanje en daarbuiten. Zijn activiteiten richten zich op het ontwikkelen van de Private Label strategie van fabrikanten en de ondersteuning van buitenlandse producenten die de Spaanse markt wensen te betreden.

Spaans is de moedertaal van Luis, daarnaast spreekt hij vloeiend Engels.

Ervaring

  • Borges (nuts and edible oils)
  • McBride (household and personal care)
  • Panrico (sliced bread, pastries and biscuits)

Opleiding:

  • Bachelor Degree in Business Administration at the University of Kentucky, USA
  • MCE – Management & Leadership
  • ESADE Commercial Direction in  the Retail Companies