André Michel

Partner Benelux

André Michel heeft zijn sporen verdiend in de Nederlandse Food Retail. Hij stond aan de wieg van de succesvolle formule KonMar, de Superstores met o.a. eigen bakkerijen en traiteur-afdelingen.

In 1997 werd hij uitgeroepen tot Nederlands Food Manager van het Jaar, een prijs voor managers die zich op uitzonderlijke wijze hebben onderscheiden in de foodsector. Na deze periode stapte hij over naar Vomar Voordeelmarkt waar hij als commercieel directeur mede verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van deze succesvolle formule. Tot aan zijn vertrek in 2012 groeide Vomar Voordeelmarkt van 24 naar 56 winkels.

Na zijn vertrek bij Vomar supermarkten was André actief als adviseur voor bedrijven en personen in handel en industrie. Voor de EFMI Business School verzorgt hij gastcolleges voor de leergangen Master of Foodmanagement en Commercieel Management.

André beschikt over een enorme ervaring in de Food Retail, in de volle breedte, maar in het bijzonder in de vers-categorieën. Tijdens zijn werk als directeur van Vomar is hij ruim vijf jaar voorzitter geweest van de ‘vers-vergadering’ van inkoopcombinatie Superunie. Hij weet als geen ander hoe een product én een formule te vertalen naar de winkelvloer. Met een scherpe kijk op commercie en het logistieke proces vanuit het perspectief van de retailer, biedt hij private label fabrikanten een unieke ondersteuning.

Ervaring

  • Konmar Superstores
  • Vomar Voordeelmarkt

Opleiding

  • Nijenrode. Top Management training.
  • Babson College USA. Retail en organisatie.
  • Kellogg University USA. Consumer Marketing Strategy

Contact

E-mail
amichel@iplc-europe.com

Loonsebaan 127
5263 CM Vught
The Netherlands
Tel: +31 (0)73 – 68 43 808
info@iplc-europe.com
Btw: NL822624102.B01
KvK:  50065106

Inschrijven voor de IPLC nieuwsbrief

Volg ons:

       

IPLC 2020 | Website made by Jim Roses / Websitefreaks.nl